Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

SZEMPONTVÁLTÁS

A tudatosság a legfontosabb dolog amit önmagunkért tehetünk.

Intim torna tanfolyam

2017. szeptember 17. 21:50 - Monori Györgyi

Mi történik a tanfolyamon, és miért hasznos Neked is?

Ugyan úgy, mint egy angol nyelvtanfolyamon vagy jóga órán, itt is különböző korú és érdeklődésű emberek vesznek részt. Kényelmes, laza öltözékben vannak, nem csak a torna miatt, de hiszem hogy a közvetlenebb hangulat megteremtésében is segít. A résztvevők nem mutatkoznak be, és nem is osztják meg milyen tüneteik, problémáik vannak, illetve miért jöttek el. Sok tabu témát érintünk amikről eddig senki nem beszélt, és nem is tanult róla. A 12 órás tanfolyam alatt csak én "mesélek", és mire a mozgás tanuláshoz érkezünk már a résztvevők feloldódva, megkönnyebbülve, kíváncsian kezdenek neki a gyakorlatoknak. Sokféle felismerés, megértés, nevetés és jó hangulat jellemzi ezeket az órákat. Ez egy teljesen új mozgásforma, hiszen az intim területet eddig senki sem edzette, tornáztatta.

De hadd mondjak valami fontosat! A medencefenéki izmok, mint a hasfal vagy a karizom, harántcsíkolt izmokból is állnak, ezért ha nem edzed helyesen őket, SORVADNI kezdenek. Ezért teljesen mindegy hogy van e tüneted vagy sem, a torna az egészségedet szolgálja. A többi amit kapsz, már csak ráadás. A tünetek megszüntetése és megelőzése már önmagában nagy dolog, de emellett a szexuális életedben is nagymértékű fejlődést érhetsz el. 

Az intim torna tanfolyam 3 fő része a torna, pszichoszomatika, és szokásáthangolás.

Nincs kevert csoport, a férfiak és nők külön vesznek részt a tréningen. Ami még jó hír mindazok számára akik szégyenlősebbek, vagy nem találnak megfelelő időpontot, hogy a módszer egyénileg is elsajátítható.

A tanulás és fejlődés lehetőség, amit nem érdemes elszalasztani!

Monori Györgyi Kriston intim torna Tréner

JELENTKEZÉS CSOPORTOS TANFOLYAMRA:

Név
E-mail
Megjegyzés

Helyszínek, időpontok

A bejegyzés trackback címe:

https://szempontvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr2812872262
süti beállítások módosítása