Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

SZEMPONTVÁLTÁS

A tudatosság a legfontosabb dolog amit önmagunkért tehetünk.

Kire számíthatsz?

2017. október 18. 11:35 - Monori Györgyi

Néha rám tör a szomorúság. Néha rám tör a magány érzése, és a problémák hatalmas felhőként lassan nehezednek rám.

A sírás kerülget, kétségbeesve keresem a megoldást, és várom a segítséget valakitől, valahonnan. Szemrehányóan követelem hogy hol van az aki megvigasztal, és megnyugtat. Ilyenkor mindig nagyon hiányzik édesapám. Az én életemben ő volt a legfontosabb. Most már nekem is gyerekeim vannak, mégis míg élek, én Édesapám kislánya maradok. Néha jó volna újra gyermek lenni, aki szaladhat a panaszaival édesapja biztonságot nyújtó karjaiba. És hirtelen megszűnhetne tér és idő, és csak a szeretet melegsége öntené el a szívemet. Mennyivel egyszerűbb lenne. De bizony már nem vagyok gyerek, és apukám ölelésének érzését már csak az emlékeimben őrzöm.

people-2557511_640.jpg

Megengedem, és átadom magam az érzéseimnek, a félelmeimnek és a kétségeimnek.

Egy dologban biztos voltam, abban, hogy boldog akarok lenni. Sokáig hibáztattam az életet, amiért elvette tőlem apukám, ezáltal az egyetlen forrást ahonnan az önzetlen szeretet áramlott hozzám. Megoldást kerestem. Ezért elindultam egy úton, hogy ennek érdekében minden tőlem telhetőt megtegyek. És az első váratlan segítség amit kaptam, nem más volt mint egy jó tanács: SZERESSEM MEG ÖNMAGAM. Döbbenten álltam és nem is értettem miről beszélnek. Hogyan is adhatnék meg valamit magamnak amit másoknak kellene. Pofára estem, sajnálkozást vártam, helyette rávilágítottak egy olyan tényre amire azelőtt senki sem. 

Az életem alakulásáért, a dolgokhoz való hozzáállásomért ÉN MAGAM VAGYOK FELELŐS! 

Szépen lassan megértettem, és rájöttem miről beszéltek. Saját magam, és a céljaim érdekében elkezdtem ezen "dolgozni". Nem oldotta meg senki sem a gyerekkori sérüléseimet, a gátlásaimat, a problémáimat. Ez a hátizsák az enyém, nekem kell kipakolnom belőle, persze segítséget sokszor kértem hozzá. Mára megtanultam, és tapasztalatból tudom, bármi történjék is, önmagamra mindig számíthatok. A magamba vetett hitem, bizalmam, szeretetem mindig tovább juttat, tovább visz. Erőt nyújt, egy megingathatatlan talajt biztosít, ami lehetőséget ad arra hogy elessek, de utána képes legyek újból felállni. 

blonde-1850194_640.jpg

Ez persze nem azt jelenti, hogy egyedül kell élni! Szükségünk van kapcsolatokra, barátokra, egy társra. De nem minden áron. Ha néha úgy hozza az élet hogy egyedül kell az utadon járnod, akkor se ess kétségbe, mert ha felfedezed mekkora erő lakozik benned, legyőzhetetlen leszel. Én sem tudom mi vár még rám, és sokszor nem is olyan könnyű. De vállalom azt aki vagyok, és tisztelem magam olyannyira, hogy ha másoknak nem is tetszik ahogyan cselekszem, én akkor is haladok az utamon.

Mert a vágyaim, az érzéseim én ismerem, és csak rajtam múlik, hogy kitartok e mellettük!

 

Monori Györgyi Kriston intim torna tréner

Szólj hozzá!

Felelősséggel tartozol magadért!

2017. október 10. 12:02 - Monori Györgyi

Szabadnak lenni, számomra ez a kifejezés azt jelenti, hogy Önmagam lehetek. Te vajon szabadnak érzed magad?

 

Amikor szembesülsz vele, hogy az életedért csakis te vagy felelős, akkor 2 választásod marad. Vagy felelősséget vállalsz magadért és kezedbe veszed az irányítást, vagy átadod a stafétát és hagyod sodródni magad.

Nem kell külső fizikai hatás ahhoz, hogy korlátozva érezzük magunkat, hiszen legtöbbször saját gondolataink rabjai vagyunk. Megkötözve élünk, megszabott határok között mozgunk, a langyos de biztos talajt választjuk, és a megszokásaink ördögi fogaskerekei lassan felemésztenek, és te mindezt észre sem veszed. Hogyan is vennéd észre? Hiszen nem vagy fontos, nem vagy elég fontos magadnak ahhoz, hogy a figyelmedet befelé irányítsd. Hisz nem ezt tanították, nem ezt láttad, de talán mégis, valahol legbelül érezted már hogy legszívesebben kitörnél. De badarság, gyorsan ellegyinted még a gondolatát is, elfojtasz minden érzést és vágyat magadban, mert azt HISZED nincs erőd tenni érte. És a figyelmed magadról ismét a külvilág felé fordítod. Mert az könnyebb választásnak tűnik. 

hands-2322848_640.jpg
De vajon miért? Miért nem vagy fontos? Miért nem adod meg magadnak a figyelmed? Vajon mi történne akkor? Talán rájönnél hogy mit is akarsz igazán, talán csalódott lennél amiatt hogy eddig tűrtél és vártál, valószínű hogy változtatásra lenne szükség, amivel másoknak fájdalmat okozhatnál. És persze mindezért csakis TE lennél a felelős, mindez a TE választásod lenne. Felelősséget kéne vállalnod a döntéseidért.

Mit is gondolnának rólad ha végre magadat helyeznéd előtérbe, ha holnaptól nem mások életét élnéd hanem a SAJÁTODAT! 

De nem is teszed, mert nem hiszel magadban. Azt hiszed kevés vagy. Hogy neked csak ennyi jutott, talán már késő is bármin változtatni. És ezzel meg is teremtetted a saját határaidat. Nem vállalod a tetteid következményeit, mert nem látsz a jövőbe.Továbbra is hagyod a biztonságnak vélt illúzióban ringatva magadat.

street-731820_1920.jpg

Azt látom és tapasztalom, hogy mindenáron, sokszor feladva és átlépve a határainkat törekszünk a biztonságra, a biztos pontra az életünkben. Ez érthető, csak nem mindegy hogy hogyan. A probléma ott kezdődik, hogy rosszul értelmezik a biztonság fogalmát és helyét. Hiszen a biztonságot nem egy tárgy, egy másik személy fogja megadni neked, maximum ideig óráig mindennek az illúzióját, de a valódi biztonságot, a biztos pontot magadban kell megtalálnod. Abban, aki tudja mit akar, abban aki hisz magában, abban aki nem fél veszíteni, aki tudja ha elesik van választása újra felállni, és abban aki tiszteli és ismeri önmagát, a határait, és az érzéseit. 

freedom-102409_1280.jpg

Neked ez nem megy? Kifogásokból én is jó vagyok, talán még kölcsön is adhatok, de azt mindketten tudjuk, hogy  nem hozza meg a várt eredményt, szóval itt a kérdés. Mennyit ér számodra az életed? Ér annyit hogy az eddig másokra pazarolt energiáidat végre magadra fordítsd? Hogy végre a figyelmedet befelé összpontosítsd?

Jogod van az élethez, az érzéseidhez, a választáshoz, önmagadhoz. Értsd meg, senki nem fog érted küzdeni, és helyetted megtenni a lépéseket. Itt az ideje észrevenned, hogy másokat ugyan nem tudsz megváltoztatni, de magadat és a hozzáállásodat igen. És ez a legnagyobb szabadság amit magadnak adhatsz.

Ez egy folyamat, és ahhoz hogy megértsd és felfedezd azt az erőt amit eddig elnyomva tartottál, ahhoz türelem kell. A legnagyobb ajándék amit magadnak adhatsz, az nem más mint a figyelmed és az időd. Tanulj, fejlődj, hozd ki magadból a legtöbbet, és élvezd a befelé vezető út kincsekben rejtő lehetőségeit. Mert csakis így válhatsz teljessé, és egésszé.

És mielőtt másoknak adni szeretnél, egyet ne felejts el: mindenki csak azt tudja a másiknak adni, ami benne már megvan. 

bird-2660913_1280.jpg

Hát engedd szárnyalni a benned már útnak induló madarat, akinek eddig a félelem lekötözte szárnyait. És repülj, repülj, mert ezt az életet csak egyszer éled.

 

Monori Györgyi Kriston intim torna Tréner

Szólj hozzá!

Amikor már magadat sem tiszteled...

2017. szeptember 25. 13:01 - Monori Györgyi

Szombat este egy barátnőmmel szórakozni voltunk, szeretünk táncolni, és ilyen fajta módon kikapcsolódni. 

Nem járunk hetente, de 2-3 havonta biztosan. Elgondolkodva figyeltem az embereket, miután többen meghívtak egy italra, vagy táncolni szerettek volna velem, és én nemet mondtam. Azt hittem nem véletlen ha valaki a másik emberhez oda megy, és ismerkedni próbál. Hiszen ha meglátsz valakit, aki kivált belőled némi szimpátiát, vonzalmat, akkor talán van bátorságod megszólítani. Nincs nagy veszíteni valód, lehet belőle több is, de ha mégsem talán csak megisztok valamit vagy táncoltok egy jót. 

De nem, itt nem szimplán csak ez történik. Ide sokan "vadászni" jönnek, és a vadászat nem egy adott nőre vagy férfira irányul, hanem szinte bárkire. Bárkire aki kapható. Bárkire aki aznap elfelejteti velük a magányt, a félelmeiket, a kudarcot és megadja a szeretet illúzióját. Ideig óráig ugyan, de szeretve érzi magát és azt, hogy valakinek Ő is KELL!  

people-2589817_1920.jpg

Az ott dolgozó egyik alkalmazottal beszélgettem arról amit külső szemlélőként észrevettem. Persze nem ez volt az első beszélgetésünk, mivel ha szórakozóhely, akkor legtöbbször erre a helyre esik a választásunk, így már nem voltam ismeretlen számára. Kérdeztem hogy mi az ő tapasztalata, hiszen rálát mindarra ami az este folyamán történik. Ugyanazon személyek hetente más nővel/ férfival ismerkednek meg, pár perces "beszélgetést" követően már csókolóznak, egymásnak esnek majd együtt távoznak- mesélte.

Szerintem mindenkinek magánügye hogy mit csinál. Nem érdemes és nincs is jogunk ítélkezni. Én abban hiszek, hogy mindenkinek magának kell tudnia, mi fér bele az életébe és mi nem. De nem azért hogy mit szól a szomszéd néni, az anyám, a barátok, és a környezet.

Csakis egy dolog a fontos, amit önmagadról gondolsz, amit önmagaddal kapcsolatban érzel.

A gond ott kezdődik, ha azzal, aki a tükörből néz vissza rád, vele nem tudsz elszámolni, ha elítéled, ha nem szereted, és nem tiszteled. 

people-2568359_1920.jpg

Én azt érzem hogy (ők) kétségbeesetten keresnek valakit, valakit aki elfelejteti velük azt ami a valóság. Külső dolgokkal próbálják feltölteni a belül érződő ürességet. És erre sajnos bárki megfelel. Inkább bárki, minthogy senki. Mert azt hiszi ez a megoldás, ez az egyetlen út. Nem tiszteli saját igényeit, határait, lemond az elvárásokról, a méltóságáról, mindezt a pillanatnyi öröm kedvéért. A lelke azonnali kielégülésre vágyik, akár csak a drogra, szüksége van rá. Kialakul az ördögi kör, és amellett hogy már saját magát sem tiszteli, megalkuszik a pillanatnyi szeretetért, újabb és újabb adagra lesz szüksége, hogy pótolja valaki az egyre inkább elhatalmasodó űrt. 

És mikor veszi vajon észre, hogy ami belül hiányzik, az kívülről nem pótolható?!

people-2596531_1920.jpg

Ha te is félsz a magánytól, küzdesz a szeretetért, feladod önmagad csak hogy biztonságban élhess, akkor neked is javaslom hogy gyere el hozzám egy tréningre. Ahol megtanítalak figyelni, értékelni, megérteni azt aki vagy. Nem másban, nem a párodban, nem a szüleidben, nem a barátokban csakis MAGADBAN kell hogy BÍZZ!. Innen indul minden. Belőled. Ha eddig nem hitted volna, akkor most szólok, szeretetre méltó, értékes, és különleges ember vagy!

Ne függj mások érzéseitől, teremtsd meg magadnak mindazt amire vágysz. Ismerd meg magad, hozd felszínre azt akit eddig elnyomtál, és szeresd, mert aki Önmaga barátja, az sosem lesz egyedül az úton!

 

Monori Györgyi Kriston intim torna tréner

 

 

Szólj hozzá!

A férfi aki mindent kibír!?

2017. szeptember 14. 11:30 - Monori Györgyi

Amikor fejben eldől hogy még kitartunk, de a testünk már jelez hogy elég volt.

És egyszer csak felüti fejét a tünet, ami mindig rosszkor jön és mindig kellemetlenséggel jár. És te úgy gondolod, az a legjobb megoldás ha észre sem veszed. Nem adod neki a figyelmed. Talán nem szembe nézni vele, egyenlő azzal hogy nincs is jelen. De valahogy ez a módszer mégsem válik be. Többször kopogtat, és választhatod hogy nem nyitod ki az ajtót, de egyszer csak azt veszed észre hogy beront ajtóstul. Bepánikolsz, megijedsz, miért pont most, miért pont ez, és miért pont veled!

people-2596166_1920.jpg

De ha őszinte akarsz magaddal lenni, ha igazán figyeltél volna, talán meghallottad volna mit is szeretne közölni veled. És most utálod, gyűlölöd, hisz azt gondolod rosszat akar, megaláz és romba dönt. Vagy leküzdöd, vagy ő küzd le téged. Aggódsz hogy talán nem is vagy annyira erős mint mások hittek, vagy magadat gondoltad. Mit is szólnak ha gyengének mutatkozol, hisz az nem férfias. Küzdesz most már a benned megjelenő érzések ellen is. Ördögi körnek ígérkezik. De nincs mese, neked erősnek kell látszani. Erősnek, mert elhitették veled hogy annak kell lenned. Mert egy férfi nem sír. Mert egy férfi nem mutatja ki az érzéseit. 

man-2037255_1920.jpg

Nem elég hogy a tested fellázadt ellened, de az általa megjelent szégyen és veszteség érzése is egyre nagyobb teret tölt be az életedben.

Valóban igaz lenne mindez? Egy férfinek törhetetlennek kell lennie? A férfiak attól lesznek erősek hogy a bennük lévő érzéseket elnyomják, arról nem beszélnek? Ha valakinek tünete, problémája lesz, az már egyenlő a szégyennel? Sérülhet az önbecsülésed, ha úgy érzed nem felelsz meg az elvárásoknak!

Az érzelmek kifejezése, megélése, és felvállalása nem női vagy férfi viselkedés, hanem EMBERI! 

Ne akarj másnak megfelelni, ne akarj tökéletes lenni. Hidd el hogy az érzéseid jogosan léteznek, és nem azért vannak hogy elnyomjad, hanem azért hogy megmutasd őket. Nem attól leszel erős, ha mindent kibírsz, hanem ha szembenézel azzal ami veled történik, és mersz lépéseket tenni azért hogy megoldásra lelj! Ehhez kell a bátorság, ehhez kell az erő!  

Bármilyen tüneted is legyen, ideje meglátnod, hogy mindez érted történik. Legyen akár prosztata probléma, merevedési zavar, korai vagy kései magömlés, gyakori vizeletürítési inger, a fennálló problémáknak bizony lelki háttere is van. De azzal hogy nem veszel tudomást róluk, azzal hogy magadat hibáztatod, hogy nem beszélsz róla, a helyzet sajnos nem lesz jobb.

Az intim torna tanfolyam lehetőséget ad arra hogy megismerd tested működését, hogy rátalálj önmagadra, hogy felismerd mi minden állhat a tünetek hátterében, és hogy mekkora jelentősége van mindannak ami a fejedben zajlik.

 

Monori Györgyi Kriston intim torna Tréner

 

 

Szólj hozzá!

Szeretkezünk, na de hogyan?

2017. szeptember 01. 18:41 - Monori Györgyi

Az emberek 90%-nak fontos a szex az életében, mégsem tanítják sehol.

Intim torna trénerként bepillantást nyerek a párkapcsolatokba, és sokszor azt hallom, hogy a férfiak nem jól csinálják, a nők meg nem merik elmondani hogy mit hogyan szeretnének az ágyban. Ebből valóban nem sül ki semmi jó.

Na de nézzünk rá alaposabban is erre a helyzetre. A férfiak kitől és hol tanulhatták volna? Az apjuktól? Haveroktól? A tanároktól? Sajnos egyiktől se, hisz ők se tudtak/tudnak többet. És általában ez mindenkinek kínos és kellemetlen téma. A legjobb esetben megkapják azt az információt, hogy használjanak gumit az együttlétek alkalmával.

Marad így hát a pornó. Amiben megtanulják hogy a nő az elejétől a végéig sikongat az örömtől, hogy minél több pózban minél gyorsabban, lehetőleg ugyanabban a tempóban tegye ki és be a péniszét, amitől majd az adott hölgy gigantikusan nagyot élvez. Persze mindez percek lefutása alatt. Aki eddig azt hitte hogy amit ott lát az hűen tükrözi a valóságot, és ez a jó szex, annak most ideje lámpát kapcsolni! :) Ugyanis ez a monoton ki-be húzogatás a nőknek nemcsak hogy unalmas, de nem is vezet célra.

people-2589818_1920.jpg

Volt egy férfi, aki büszkén mesélte, hogy az ő ujjára még nem volt panasz. Ami tök jó, de talán mindkettőjük számára más élmény volna, ha mindezt a férfi nemcsak a kezével, hanem a pénisze ügyes használatával érné el. Ugyanis az a férfi aki nem képes a nőt a péniszével kielégíteni, csalódottságot és szorongást élhet át. Hogyan gondol vajon a saját nemi szervére egy-egy ilyen alkalom után? A férfinak elég egy csalódás, ami évekre leverheti nála a biztosítékot. Az önérzete így vagy úgy, de sérül.

A nőknél nagyon gyakori, hogy kisgyermekkorban rájuk szólnak, hogy a saját puncijukat ne érintsék meg vagy csak egyszerűen félrelökik a kezüket, mert az csúnya dolog. Az rögzül bennük hogy ez BŰNŐS, elítélendő dolog. Emiatt a későbbiekben, felnőtt korukra is bűntudattal érhetnek magukhoz, már ha megkísérlik. Ennek következtében úgy kezelik sokan a nemi szervüket, mintha nem is az övék lenne, nem rendelkezhetnek felette. Joga van a férfinak hozzá, joga a nőgyógyásznak, de neki nem. Mindez nem tudatos. Ezért aki nem fedezte fel saját magát, okkal nem tudja mi jó neki, és így nem is tudja elmondani a partnerének. Aki mégis ismeri már a saját testét, a szégyen vagy a szorongás miatt amit kiskorában élt át, lehet nem meri megosztani a párjával. 

woman-506120_1280.jpg

A leírtak nem mindenkire vonatkoznak, nem is vonatkozhatnak, hisz nem vagyunk egyformák, nem ugyanúgy éljük meg mindazt ami velünk történik. Viszont a szexuális egészségünkre nagy hatással vannak azok az események amin már keresztül mentünk. Sok gátló érzelem kötődik a férfiak és nők nemi szervéhez, aminek feloldásával felszabadult, és örömtelivé válhat az együttlét.

Azt gondolom, hogy igenis meg kell ismernünk saját testünk működését, és őszintén elmondani a partnerünknek hogy mi okozna nekünk örömet. Segíteni egymást és megértéssel fordulni a másikhoz, hisz senki sem GONDOLATOLVASÓ. Biztos vagyok benne, hogy ha ez így alakul, a nőknek és a férfiaknak is minőségibb lenne a szexuális élete, és többet is művelnék ezt a fajta "sportot". :)

Az intim torna tanfolyamon nem csak "nagyajkakat csattogtatunk", és a péniszüket "lóbálják" a férfiak, hanem jobban megismerik a másik nemet, önmagukat, és saját maguk fejlesztésével, a szexuális képességeiket is magasabb szintre tudják emelni. 

 

Monori Györgyi Kriston Intim torna Tréner

Szólj hozzá!

Feszes hüvely szülés után is!?

2017. augusztus 30. 22:18 - Monori Györgyi

A feszes hüvely nem kiváltság, nem is korfüggő, csupán tudatos életforma eredménye!

Sok nő gondolja úgy, hogy a természetes szülés után már sosem lesz olyan a hüvelye mint azelőtt. Nem beszélve a további kellemetlen tünetekkel, amik aranyér, inkontinencia és szervi süllyedés formájában jelentkezhetnek. Sokan emiatt jogosan félnek a természetes szüléstől, és mérlegelnek vajon megéri e ekkora áldozatot hozniuk.

A hüvely fantasztikus szerv, hiszen egyedülálló módon képes a 10-12 szeresére tágulni, teret adva egy új csoda születésének. A gátmetszés sokszor indokolt, és alkalmazásával a nők szervi épségét igyekeznek védeni. Persze azt is tudjuk hogy van ahol ez protokoll. De jó ha tisztában vagy vele, hogy te is tehetsz azért hogy mindezt elkerüld. Egy jó formában lévő gátizom nem csak feszes, de megfelelően rugalmas és képes az ellazulásra is.

woman-1246318_1920.jpg

A hüvelyi mérések alatt kiderült, hogy a legtöbb nő közepesen erősnek érzi ezen testrészét, és függetlenül hogy szültek e vagy sem, sajnos nem a várt eredményt kapták. Ekkor szembesültek vele hogy ez bizony nem csak kor, és szülés következménye lehet. Ugyanúgy mint a karunk vagy a hasunk, ez a rész is edzést és törődést igényel ahhoz hogy feszes és erős legyen. Ha egy izmot fejlesztünk, az fejlődni fog, amelyiket nem az gyengülni kezd. Ilyen egyszerű.

De köszönhetően a módszernek, mára minden nő számára elérhető az intim torna, mely a gátizom fejlesztésére, karbantartására, a medence szervek megfelelő helyzetének megtartására és a szexuális egészségre egyaránt hat.

Most már te is tudod hogy létezik minderre megoldás, hogy van választásod, csupán saját elköteleződéseden múlik hogy naponta szánsz e magadra 10-15 percet, hogy elérd a várt eredményt.

A torna rendszeres gyakorlásával jobb formába kerülhetsz mint korábban bármikor, amivel nem csak visszanyered az önbizalmad, de a párod elismerésére is garantáltan számíthatsz. 

Monori Györgyi Intim torna Tréner

Szólj hozzá!

Sem beszélni, sem látni, sem hallani nem akarunk róla!

2017. augusztus 30. 10:48 - Monori Györgyi

Te tudtad hogy képes vagy megelőzni vagy akár meg is szüntetni az ARANYERET?

A kifejezés még a középkorból származik, akkor még "ARANYAT" ért ha a beteg itt vérzett, mert magas vérnyomás esetén nem kellett érvágást végezni. 

Na de miért is beszélnénk róla, hisz nem látható helyen van, és nemcsak kellemetlen érzésekkel jár, de még ciki is. De vajon miért érezzük magunkat kevesebbnek azzal hogy lett valami tünetünk. Miért nem keressük a megoldást? Talán mert akkor nem látszunk tökéletesnek? Senki sem tökéletes, és attól még hogy nem nézel szembe a problémával, csak nagyobb lavinát indítasz el.

De akkor mi lehet a hosszú távú megoldás? Van egy módszer, aminek segítségével egy életre búcsút inthetsz az aranyerednek. 

frogs-1274769_1920.jpg

Hogyan lehet ez? Az intim torna tanfolyamon, nemcsak  300 különböző gyakorlatot sajátítasz el, de mélyebbre ásva, a pszichoszomatika segítségével gátló érzelmek szabadulnak fel, melynek hatására régóta fennálló tünetek, betegségek szünhetnek meg. Test és lélek elválaszthatatlan barátok. Ma már egyre többen fedezik fel ennek a fontosságát, és nem csak a fizikai testet kezelik, gyógyítják, hanem vizsgálják a lelki hátteret is.

Az intim torna tanfolyamot végzettek 86%-nál szünt meg az aranyér. Mivel prevenciós és önrehabilitációs módszer, így csak rajtad múlik hogy mit teszel meg az egészséged érdekében.

A nem megfelelő életvitel, a szülés, a gyenge kötőszövet, a fizikai munka, a megerőltetéssel járó sportok mind táptalajt biztosítanak az aranyér kialakulásának.

Gyere és sajátítsd el a módszert, mely nem csak ideiglenes, hanem egy ÉLETEN át tartó megoldás lehet.

Várlak szeretettel az óráimon, kérdéseiddel bátran keress meg:

Monori Györgyi Intim Tréner

 

Szólj hozzá!

Miért nem akarnak szexelni a nők?

2017. augusztus 29. 17:32 - Monori Györgyi

A kapcsolat elején minden rendben ment, de azóta valami megváltozott? Biztos már nem szeret, nem kíván eléggé?

Nos, nemrég írtam a tréneri szakdolgozatom, a minőségi szex témakörében. Amiben azt a megerősítést kaptam, miszerint a nők és férfiak igenis másra vágynak. Amivel szerintem semmi gond nincs. Sőt, pont ez a jó benne, hisz így lehetőségünk adódik arra hogy kiegészítsük egymást. Én azt gondolom, hogy lényegében ugyanaz a cél, csak mindkét fél más úton jut el oda. Mindenki szeret szeretve lenni és szeretetet adni. Ezért lenne alapvető hogy megismerjük önmagunkat és a társunkat, és tudjuk hogyan is működünk. A férfi és női minőség megőrzése elengedhetetlen egy jól működő kapcsolatban.

A megoldás kulcsa ebben rejlik.

A férfiak vizuálisak, szeretik a szép, izgató fehérneműket, egy-egy szexi sejtelmes képüzenet magunkról pillanatok alatt felizgatja őket. Szeretik a változatos körülményeket, a szerepjátékokat, persze mindezt világosban vagy félhomályban, hisz a sötétben pont a lényeg veszik el. A férfiakban ősidők óta működik az a bizonyos alap program, miszerint minél több utódot kell nemzeniük. Ha így vesszük akkor feláldozzák magukat a fajfenntartás érdekében. :)  Nincs mit szépíteni, az alap program maradt, és egyenlőre felülírhatatlan. Sok nő végig se gondolja, hogy mennyire fontos a férfinak a szex, hogy ilyenkor érzi szeretve magát. Ha odaadjuk magunkat neki, ha vágyunk rá, akkor érzi hogy kell, hogy szükségük van rá. Örülj neki hogy kíván téged, és te is éreztesd vele hogy szereted. :)

couple-731890_1920.jpg

De mi a helyzet a nőkkel? Ha felveszel egy szexi alsónadrágot, vagy küldesz egy képet a péniszedről, ne számíts nagy lelkesedésre. A nőket ugyanis ez nem hozza lázba. De akkor mivel lehet kedvet csinálni a nőknek a szexhez? Ha közel férkőzöl a lelkéhez! A kedveskedés, ölelgetés, összebújás sokkal nagyobb vágyat tud kiváltani a nőből, mintha csak megkérdezed, hogy szexelünk e? Jaj, de nem szeretjük ezt a kérdést. Annál jobban szeretjük a figyelmességet, a beszélgetéseket, az érintéseket. Minket így lehet levenni a lábunkról. Persze, nem mindig kell a körítés. A változatosság nekünk is fontos. 

Igazad van ha nem tűröd el, hogy nincs otthon szex, és igaza van a párodnak is ha nem szexel veled akkor amikor nincs hozzá kedve. De vedd észre, hogy mindketten felelősek vagytok a boldogságotokért. Nézz szembe a kapcsolatotokkal! Vajon mindent megteszel érte? Azt adod neki amire ő vágyik? Talán megérett az idő egy mély beszélgetésre. 

Mit lehet tenni? A megoldás az őszinte kommunikáció magunkkal és egymás felé. Ideje nézőpontot váltani, és nem csak a másikban keresni a hibát. Ha képes vagy a másikat megérteni, megismerni és nyitottnak maradni, akkor jó eséllyel pályáztok a boldog párkapcsolatban élők címére, ahol elengedhetetlen a jó szex!

Monori Györgyi Intim torna Tréner

32 komment
süti beállítások módosítása